top of page

Ат. 1

90 кв.м 

паркомясто: НЕ 

цена: 85000 евро

Тристаен

етаж: 2

Ат. 5

115кв. 

паркомясто: НЕ 

цена: 113 000  евро

Тристаен 

етаж 2

bottom of page